Ποιοί Είμαστε

Σχέση Εμπιστοσύνης Από Το 1974!

Οι δραστηριότητες μας στο χώρο των ηλεκτρονικών έχουν ως αφετηρία το 1974 με ιδρυτή τον Δημήτριο Δαϊναβά. Την περίοδο αυτή το κατάστημα εδρεύει επί της οδού Γαζέπη, με κύρια ενασχόληση τις πωλήσεις ηλεκτρονικών ειδών, στερεοφωνικών HI-FI, TV, VIDEO καθώς και επισκευές ηλεκτρονικών ειδών. Κατόπιν 5 χρόνων ανοδικής πορείας, η επιχείρηση μεταφέρεται σε κεντρικό σημείο επί της οδού Βενιζέλου.

Το 1980, και σε καινούργιο πλέον χώρο για την επιχείρηση μας οι δραστηριότητες μας αυξάνονται. Με ένα εξειδικευμένο για την εποχή ανθρώπινο δυναμικό ασχολούμαστε με τις ηχητικές εγκαταστάσεις σε επαγγελματικούς χώρους, ενοικιάσεις ηχητικών συστημάτων σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, συναυλίες καθώς & πωλήσεις ηχητικών και ηλεκτρονικών συστημάτων.

22 χρόνια μετά και συγκεκριμένα το 1995, δημιουργούμε το 2ο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου. Οι αρμοδιότητες των καταστημάτων διαχωρίζονται. Στο 1ο κατάστημα επί της οδού Βενιζέλου παραμένει εμπορικό, ηλεκτρονικών & HI-FI συστημάτων και στο 2ο επί της οδού Φαβιέρου δημιουργείται έκθεση επαγγελματικών ηχητικών και car audio συστημάτων. Έχοντας πλέον διανύσει μια μακρόχρονη και σταθερά ανοδική πορεία 36 χρόνων, δημιουργήσαμε ένα νέο διώροφο κεντρικό κατάστημα επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 9.

Στο χώρο μας θα βρείτε έμπειρους ανθρώπους, με τους οποίους θα συζητήσετε και θα ενημερωθείτε για οποιοδήποτε ηχητικό και ηλεκτρονικό σύστημα που ταιριάζει στην περίπτωση σας.

Επιλεγμένα προϊόντα με ιδιαίτερη προσοχή από πολύ γνωστές και μεγάλες εταιρίες, που καλύπτονται από Εγγύηση της Επίσημης Ελληνικής Αντιπροσωπείας.

Τι σημαίνει αυτό:
Από τα βασικότερα προβλήματα κατά την αγορά ενός προϊόντος, είναι αν καλύπτεται από Εγγύηση της Ελληνικής Αντιπροσωπείας. Κάθε προϊόν που εμπορευόμαστε στο κατάστημα μας καλύπτεται από Εγγύηση Ελληνικής Αντιπροσωπείας και δεν είναι προϊόν παραεισαγωγής ή Β’ διαλογής. Μη βασίζεστε λοιπόν σε προϊόντα ίδια που ίσως πωλούνται σε πολύ χαμηλές τιμές έως και εξευτελιστικές. Τέτοιου είδους προϊόντα μπορεί να σας δημιουργήσουν στο μέλλον πρόβλημα με την εγγύησή τους.

Το Ωράριο λειτουργίας του καταστήματος μας είναι:
Δευτέρα                                     9:00 – 16:00
Τρίτη                                         9:00 – 20:00
Τετάρτη                                     9:00 – 16:00
Πέμπτη                                      9:00 – 20:00
Παρασκευή                                9:00 – 20:00
 
 
Τα Στοιχεία Της Εταιρείας Μας Είναι:
dBMelectronics Αφοι Δαϊναβά ο.ε.

28ης Οκτωβρίου 9, Χαλκίδα
Εμπόριο Ηχητικών & Ηλεκτρονικών Συστημάτων
ΑΦΜ : 998083448 - ΔΟΥ Χαλκίδας
Τηλ. 22210 78001