Τρόποι Αποστολής

Αποστολή με Courier στον χώρο σας.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας συνεργαζόμαστε με τις εταιρείες courier ACS, Γενική Ταχυδρομική και Ταχυμεταφορές Ελτα Πόρτα - Πόρτα.
Αποστολές των παραγγελιών με ταχυμεταφορές Courier πραγματοποιούνται καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί έως τις 3:00 το μεσημέρι.
 Η παράδοση γίνεται συνήθως σε (1~3 εργάσιμες ημέρες για χερσαίες και νησιωτικές περιοχές, ενώ για δυσπρόσιτες 2~5) από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως τα ελάχιστα έξοδα μεταφοράς για Αποστολές Βάρους έως 2 κιλά είναι 3.00€.
Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και συγκεκριμένα στο πεδίο καταχώρησης τον στοιχείων παράδοσης σας, το σύστημά μας υπολογίζει το βάρος της παραγγελίας σας, καθώς και τον τόπο διαμονής σας (χερσαία – νησιωτική – δυσπρόσιτα) και σας γνωστοποιεί ακριβώς τα έξοδα αποστολής.


Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών, μεγάλων δεμάτων. 
θέλοντας να σας εξυπηρετήσουμε στις καλύτερες δυνατές τιμές, προτείνουμε κυρίως για παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους όπως ηχεία, ενισχυτές, Led επιγραφές, γραφεία- καρέκλες Gaming κ.α. (δέματα άνω των 15kg), την αποστολή τους με πρακτορείο μεταφορών.

Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα μεταφοράς της παραγγελίας σας μέχρι τα συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών στην Αττική & στην Θεσσαλονίκη είναι δωρεάν και η παραλαβή της παραγγελίας γίνεται από την έδρα του πρακτορείου.
 Αν ο τελικός προορισμός της παραγγελίας σας βρίσκεται σε άλλη πόλη, τότε σε αυτή την περίπτωση γίνεται μεταφόρτωση της παραγγελίας σας με πρακτορείο μεταφορών που εξυπηρετεί την περιοχή σας και επιβαρύνεστε μόνο το κόστος μεταφορικών που αφορά την μεταφόρτωση της παραγγελίας σας από την Αττική ή την Θεσσαλονίκη μέχρι και τον τελικό προορισμό, το οποίο και πληρώνεται κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στο πρακτορείο μεταφορών της περιοχής σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρακτορεία μεταφορών πατήστε > εδώ.
(Στην περίπτωση αυτή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η πληρωμή της παραγγελίας με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν τραπεζικό λογαριασμό μας ή μέσω πιστωτικής - χρεωστικής κάρτας).

Σημεία παραλαβής για τα μεγάλα αστικά κέντρα:
Για την περιοχή της Αττικής συνεργαζόμαστε με την μεταφορική: Χαλκίς ΙΜΕ Ορφέως 197Α Αιγάλεω Αττικής τ.κ. 12241, τηλ: 2103471221 - 2103471241
Για την περιοχή της Θεσσαλονίκης συνεργαζόμαστε με την μεταφορική: Γαλαμάτης 5ο Χιλ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καλοχωρίου τ.κ. 57009, τηλέφωνο: 2310555008

Παραλαβή από το κατάστημα μας.
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από κατάστημα μας στην 28η Οκτωβρίου 9 Χαλκίδα, χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής.

 Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει κατά την υποβολή της παραγγελίας να έχετε επιλέξει σαν τρόπο αποστολής "Παραλαβή από το κατάστημα". 
Αμέσως μετά την λήψη της παραγγελίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, να σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.

Αποστολή με δική σας μεταφορική εταιρεία.
Σε περίπτωση που έχετε κωδικό - συνεργασία με κάποια εταιρεία courier, η πρακτορείο μεταφορών και επιθυμείτε η παραγγελία σας να σταλεί με την εταιρεία που συνεργάζεστε, τότε στους τρόπους αποστολής κατά την διάρκεια ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, επιλέξτε παραλαβή από το κατάστημά μας και στα σχόλια της παραγγελία σας, συμπληρώστε τα στοιχεία της μεταφορικής εταιρείας που έχετε συνεργασία.
(Σε περίπτωση αποστολής με δική σας μεταφορική εταιρεία δεν είναι διαθέσιμη η πληρωμή με αντικαταβολή).

 

Dbmelectronics