Τρόποι Πληρωμής

Τα προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ) παρατίθενται στην επιβεβαίωση καταχώρησης της παραγγελίας σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

 1. Με πιστωτική - χρεωστική κάρτα: 
  Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας είτε με πιστωτική κάρτα Visa, Mastercard, Euroline, είτε με χρεωστική Prepaid που έχει εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα. Με τη χρεωστική και την πιστωτική κάρτα η εξόφληση γίνεται εφάπαξ ενώ με την πιστωτική μπορεί να γίνει και με χρέωση δόσεων (εφόσον υποστηρίζει δόσεις η κάρτα σας), από 2 έως και 24, ανάλογα με το ποσό πληρωμής όπως υποδεικνύεται κατά περίπτωση από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
   Στην περίπτωση αυτή και για δική σας ασφάλεια το κατάστημα μας διαθέτει την νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου της Eurobank Cardlink - Modirum με 3D Secure και πιστοποίηση SSL, που σας βοηθά να πραγματοποιήσετε εύκολα και γρήγορα μέσα από ενα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον τις συναλλαγές σας. 
  Πίνακας άτοκων δόσεων: (50~100€ εως 2 άτοκες δόσεις, 100~300€ εως 3 άτοκες δόσεις, 300€ και άνω έως 6 άτοκες δόσεις).

 2. Αντικαταβολή στην Courier: 
  Έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας κατά την παράδοση της στον χώρο σας, εφόσον η συνολική της αξία δεν υπερβαίνει τα 500€ και το βάρος του δέματος τα 18kg. Το κόστος της Υπηρεσίας αυτής είναι (2,00€).
 3. Πληρωμή και παραλαβή στο φυσικό καταστήμά μας: 
  Μπορείτε να πληρώσετε και να παραλάβετε την παραγγελία σας από κατάστημα μας στην 28η Οκτωβρίου 9 Χαλκίδα, χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής.
   Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει κατά την υποβολή της παραγγελίας να έχετε επιλέξει σαν τρόπο αποστολής "Παραλαβή από το κατάστημα". 
   Αμέσως μετά την λήψη της παραγγελίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, να σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.

 4. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: 
  Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση είναι:

  EUROBANK
  Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0213.56.0200541669

  IBAN: GR7302602130000560200541669

  Εθνική Τράπεζα

  Αριθμός Λογαριασμού: 488/010090-01
  ΙΒΑΝ: GR7901104880000048801009001
  (Για μεταφορά μόνο απο Εθνική Τράπεζα)

  Επωνυμία Δικαιούχου: Αφοί Δαϊναβά ο.ε.

  Πληροφορίες για τραπεζικές συναλλαγές:
  α) Σε περίπτωση διατραπεζικής συναλλαγής, (κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό από διαφορετική τράπεζα) τα έξοδα τραπέζης επιβαρύνουν εξ' ολοκλήρου τον πελάτη - εντολέα. Παρακαλούμε σε περίπτωση διατραπεζικής συναλλαγής να χρησιμοποιείτε των λογαριασμό μας Eurobank.
  β) Σε περίπτωση κατάθεσης του αντίτιμου της παραγγελίας σας μέσω τραπέζης, παρακαλούμε όπως μας το γνωστοποιήσετε τηλεφωνικώς στο (2221078001), η μέσω email στο (info@dbmelectronics.gr), ή στον αντίστοιχο σύνδεσμο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (επικοινωνία).
  γ) Όταν Πραγματοποιείτε έμβασμα μέσω άλλης Τράπεζας, ενδέχεται να υπάρξει μια καθυστέρηση του εμβάσματος απο τράπεζα σε τράπεζα 1~2 εργάσιμες ημέρες. 
  δ) Οι παραγγελίες οι οποίες αναμένουν «κατάθεση σε τράπεζα» αποστέλλονται εφόσον το αντίτιμο της παραγγελίας του πελάτη, είναι εμφανή πλέον στο λογαριασμό της εταιρείας μας.


   


Dbmelectronics